Over ons

Hoe is de elektronica fabriek ontstaan?

De elektronica fabriek is opgericht door Frank en Luuk Happé. Wij zijn twee broers die houden van elektronica. Als wij aan onze projecten werkten konden wij elkaar altijd om hulp vragen, dit heeft ervoor gezorgd dat veel projecten (voor school maar ook voor ons zelf) afkwamen. Naast de hulp van elkaar hebben wij de mazzel dat onze vader (Peter Happé) eigenaar is van Expice. Expice is een producent van industriële elektronica. Wij konden dus altijd gemakkelijk aan gereedschap, onderdelen maar ook aan kennis en hulp komen. Wat voor ons heel vanzelfsprekend is, is niet voor iedereen heel vanzelfsprekend. Niet iedereen heeft hulp bij zijn/haar elektrotechnische project en niet iedereen heeft professioneel gereedschap, materiaal en kennis tot zijn beschikking.

Wij willen graag de voordelen die wij hebben delen met andere, daarom hebben wij de elektronica fabriek opgericht. De elektronica fabriek is een plek waar we elkaar helpen en waar er professioneel gewerkt kan worden. Het is leuk om te beginnen aan een project maar leuker om een project goed af te ronden!

Expice B.V.

De elektronica fabriek is een dochter bedrijf van Expice B.V.

Expice B.V. is een producent van industriële elektronica. Expice verzorgt de ontwikkeling, de productie en de assemblage van innovatieve elektronica. Expice streeft naar perfectie en kan elk probleem met elektronica oplossen! Expice beschikt over de meest actuele kennis, apparatuur en vakmensen om hoogwaardige innovatieve elektronica van topniveau te ontwikkelen en te produceren.

Kijk voor meer informatie op www.expice.nl

Spring naar toolbar